- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 35 minutes
- Cook Time: 25 minutes
Կաթնաշոռով կարկանդակ
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Պատրաստում ենք խմորը: Բլենդերի մեջ լցնում ենք ալյուրը, ձվերը, կարագը, աղն ու ջուրը և 4-5 րոպե հարում ենք: Թողնում ենք 30 րոպե, որ հանգստանա:
- Պատրաստում ենք միջուկը: Կաթնաշոռը ձվի դեղնուցների հետ խառնում ենք: Խմորը գրտնակում ենք, բաժակով շրջաններ կտրում և դնում ենք միջուկը: Զգուշությամբ ամրացնում ենք երկու ծայրերը:
- Կարկանդակները եփում ենք, այնուհետև բուսայուղով տապակում:
- Ահա և վերջ:
Համեղ կարկանդակ , որը միանշանակ Ձեզ դուր կգա 🙂
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: