

- Yield: 35
- Prep Time: 30 minutes
- Cook Time: 30 minutes
Կաթնաշոռով և չամիչով թխվածք
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Չամիչի վրա եռման ջուր ենք լցնում և մի քանի րոպե այդպես թողնում:
Կաթնաշոռը, ձուն ու թթվասերը լավ խառնում ենք, ավելացնում շաքարավազը, լայմի հյութն ու քերած կեղևը: Այնուհետև ավելացնում ենք ալյուրն ու փխրեցուցիչը և զանգվածը լավ խառնում ենք:
- Այս ամենից հետո ավելացնում ենք քամած չամիչները:
- Խմորը լցնում ենք յուղաթղթապատ ձևամանի մեջ և թխում նախօրոք 200 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 30-35 րոպե:
- Ահա և վերջ:
- Վայելում ենք:
Համեղ թխվածք պատրաստելու ժամանակն է 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
Փորձեցի բայց չստացվեց