- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 10 minutes
- Cook Time: 5 minutes
Կաթնաշոռային պանրիկներ
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Կաթնաշոռը լցնում ենք տարայի մեջ, ավելացնում ենք ձուն, աղն ու շաքարավազը։
- Ամբողջ զանգվածը հարում ենք բելենդերով այնքան, մինչև վերածվի միասռ զանգվածի։
- Ավելացնում ենք ալյուրն ու գդալով խառնում։
- Ստացված զանգվածը լցնում ենք ալրապատ մակերեսի վրա։
- Խմորը բաժանում ենք երկու մասի։
- Խմորներից ստանում ենք երկու երկար խմորներ ու բաժանում ենք հավասար կտորների։
- Ձևավորում ենք պանրիկներ ու դնում ալրապատ ձևամանի մեջ։
- Պանրիկները երկու կողմից տապակում ենք բուսայուղի մեջ։
- Պանրիկները դնում ենք թղթե անձեռոցիկների վրա, որպեսզի ավելորդ յուղը դուրս գա։
Ահա պատրաստ են հյութալի միջուկով համեղ պանրիկները։
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: