- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 10 minutes
- Cook Time: 7 minutes
Կաթնաշոռով և բանանով օլադի
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Ալյուրը, կոկոսի քերուկը, փխրեցուցիչը, շաքարավազը, սոդան և աղը խառնում ենք իրար։
- Սենյակային ջերմաստիճանի կաթնաշոռը խառնում ենք հալեցրած սերուցքային կարագի, կաթի և ձվերի հետ մինչև համասեռ զանգված ստանանք։
- Հեղուկ բաղադրիչները խառնում ենք չոր բաղադրիչների հետ։
- Տապակը բուսայուղով պատում ենք և 1-ական գդալ խմոր ենք լցնում։ Վրայից մի քանի կտոր շրջանաձև կտրած բանան ենք դնում `թեթևակի սեղմելով ։
- Երբ ներքևի շերտը թխվի, կշրջենք հակառակ երեսի վրա և գդալով թեթևակի կսեղմենք։ Եփում ենք ևս 30 վայրկյան և մեր օլադին պատրաստ է համտեսման։
- Մատուցում ենք թարմ մրգերի և մեղրի հետ։
Կաթնաշոռով և բանանով օլադիի մեջ բանանը կարող եք փոխարինել Ձեր նախընտրած մրգով 🙂
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: