- Yield: 10 րոպե անց
- Prep Time: 5 minutes
- Cook Time: 15 minutes
Կաղամբով աղցան “Coleslow”
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Կաղամբը որքան հնարավոր է բարակ ենք կտրատում։ Ձեռքերով լավ ճզմում ենք և տեղափոխում աղցանամանի մեջ։
- Այնուհետև ավելացնում ենք խոշոր քերիչով անցկացրած գազարը և մանրացրած սամիթը։
Սոուսի համար նախատեսված բոլոր բաղադրիչները լցնում ենք ամանի մեջ և լավ խառնում։
- Աղցանը համեմում ենք ստացված սոուսով, թողնում 10 րոպե, ապա մատուցում:
Այս աղցանը շատ հարմար է մատուցել մսի կամ ձկան հետ, այն հյութեղ է, խրթխրթան և շատ օգտակար։ Կաղամբով աղցանի բաղադրատոմս շատ կա` պատրաստման եղանակներն են տարբեր։ Կարող ենք ըստ ցանկության բողկ կամ թարմ վարունգ խառնել 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: