

- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 60 minutes
- Cook Time: 30 minutes
Կաղամբով և սնկով կարկանդակ
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- 4 ճ/գդ գոլ կաթի մեջ լցնում ենք խմորիչը և խառնում: Ավելացնում ենք շաքարավազն ու աղը, մի քանի գդալ ալյուր և լավ խառնում ենք ու ջրիկ խմոր հունցում, ծածկում ենք պոլիէթիլենային թաղանթով և 30 րոպե թողնում հանգստանա:
- 30 րոպե անց ավելացնում ենք մնացած կաթն ու խմոր հունցում: Կրկին ծածկում ենք պոլիէթիլենային թաղանթով և 1 ժամով թողնում հանգստանա:
- 1 ժամ անց կրկին հունցում ենք և թողնում 1 ժամ հանգստանա:
- Սեղանին բուսայուղ ենք քսում, խմորը 2 գնդերի բաժանում և շրջաններ ձևավորում:
կաղամբն ու սնկերը բուսայուղով տապակում ենք, վրան ըստ ճաշակի համեմունքներ ավելացնում և դնում խմորների վրա:
- Զգուշությամբ խմորները փակում ենք և կարկանդակների տեսք տալիս:
- Բուսայուղի մեջ 2 կողմերից տապակում ենք:
- Ահա և վերջ:
Կաղամբով և սնկով կարկանդակ վայելելու ժամանակն է 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
PAHATCOYACVATC SUNK OV EL KSTACVI
Բարև Ձեզ, այո կարող եք այդպես պատրաստել 🙂
Բարև ձեզ։ Ջեռոցի մեջ լավ կստացվի?
Բարև Ձեզ։ Այս բաղադրատոմսը նախատեսված է բուսայուղով տապակելու համար։ Սակայն կարելի է մեկ-երկու հատ փորձարկել նաև ջեռոցում։ 🙂