- Yield: 24 ժամ անց
- Prep Time: 10 minutes
- Cook Time: 5 minutes
Կանաչ լոլիկով աղցան
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Լվանում և կտրատում ենք լոլիկը, տաքդեղը, կանաչին ու խառնում իրար: Ապա ավելացնում ենք ճզմած սխտորը, աղը, քացախը, շաքարավազն ու խառնում:
- Ստացված աղցանը փակում ենք կափարիչով և թողնում 12-24 ժամ(որպեսզի մարինացվի, առանց սառնարանի մեջ դնելու):
- Եվ մեր աղցանը պատրաստ է:
Ի դեպ կանաչ լոլիկով աղցանը կարող եք վայելել նաև ձմռանը որպես պահածո: Դրա համար հարկավոր է այն լցնել ստերիլիզացված, ապակե բանկայի մեջ, եռացնել 10-15 րոպե, ապա փակել կափարիչով և պահել սառը տեղում 🙂
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: