

- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 30 minutes
- Cook Time: 30 minutes
Կանելոնի
Բաղադրիչներ
- միս տավարի (աղացած) - 250 գր
- սպագետտի - 250 գր
- լոլիկ - 1 հատ
- սոխ - 1 հատ
- պանիր պարմեզան - ըստ ճաշակի
- աղ - ըստ ճաշակի
- պղպեղ սև - ըստ ճաշակի
- պղպեղ կարմիր - ըստ ճաշակի
Քայլերի հաջորդականություն
- Լոլիկն ու սոխը մանր կտրատում ենք: Միսը 10 րոպե բուսայուղով տապակում ենք, ավելացնում սոխն ու լոլիկը և տապակում ևս 5 րոպե (ըստ ցանկության համեմունքներ ենք ավելացնում):
- Կանելոնիները կիսով չափ խաշում ենք, պանիրը քերում, այնուհետև լցոնում ենք կանելոնիները:
- Վրան առատորեն պանիր ենք լցնում և 15 րոպեով տեղափոխում նախօրոք 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցը:
- Վայելում ենք:
Պատրաստեցինք շատ համեղ կանելոնի 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
Es patrasteci ind mot Lav chstacvec,vran chor erav ev kaneloinere lxkvesin:))bare gicht chgitem knerek