Կարամելային պաղպաղակ

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։
Կարամելային պաղպաղակ

Մատուցելուց առաջ կարամելային պաղպաղակն անհրաժեշտ է թողնել 15 րոպե սենյակային ջերմաստիճանում 🙂

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Մեկնաբանություններ

    1. Այո, սերուցքն է, սերուցքի մանրամասն նկարագրությունը կարող եք գտնել այստեղ

    2. hargeli shef xoharar dzer asac dzevov paxpaxak@ pordecinq bay chi sarchum chgitenq te xndir@ inch e drel enq sarnaranum bayc der kati nman e karoxa slivkin petq e hascneinq reman astichani

      1. Հնարավոր է` շատ չեք հարել: Անհրաժեշտ էր մի քիչ սառեցնել, այնուհետև հանել սառնարանից և հարել ու այդ գործընթացը մի քանի անգամ կրկնել հարգելի մասնակից 🙂

  1. Sireli Shef Xoharar, ays baxadratomsov paxpaxak patrastelis erb serucqy lcreci karameli vra, karamely gndvec u qaracav???erevi shat piti halacnei shaqaravazy?

    1. knereq sireli shef xoharar kareli e adyoq karameli zangvaci vra mirg avelacnel te voch????

      1. Բարև Ձեզ: Կարող եք վերջում պարզապես վրան մրգեր ավելացնել 🙂 Այդպես ավելի ճիշտ կլինի քան կարամելային զանգավծի մեջ ավելացնելը:

      1. Բարև Ձեզ: Կարող եք վերջում պարզապես վրան մրգեր ավելացնել 🙂

    1. Բարև Ձեզ, սիրելի Մարի։ Շաքարավազին որևէ բան ավելացնել հարկավոր չէ։ Այն առանձին հալեցնում ենք շատ թույլ կրակի վրա, այնուհետև ավելացնում ենք սերուցքը։ 🙂

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *