- Yield: 20 րոպե անց
- Prep Time: 5 minutes
- Cook Time: 5 minutes
Կարմիր բազուկով աղցան
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Խաշում, կեղևազրկում և կտրատում ենք բազուկը կիսալուսնաձև:
- Բարակ շերտերով կտրատում ենք սխտորը:
Ապա խառնում ենք կտրատված բազուկը, սխտորը, ավելացնում ենք ձիթայուղը, աղը, սև պղպեղն ու քացախը:
- Թողնում ենք աղցանը հանգստանա 20 րոպե և մատուցում:
Մատուցելիս կարմիր բազուկով աղցանը զարդարեք մաղադանոսի տերևով 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
Shnorhakalutyun, shat hacheli e.
Ուրախ ենք, որ հավանեցիք 🙂