- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 5 minutes
- Cook Time: 10 minutes
Կարտոֆիլային ձողիկներ
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Մաքրում, լվանում, խաշում ենք կարտոֆիլը, ապա անցկացնում քերիչով կամ աղում մսաղացով: Ավելացնում ենք ձուն, աղը, սև պղպեղը, ալյուրը ու խառնում ենք ստացված զանգվածը:
- Կտրատում ենք պանիրը երկար ուղանկյունիներով:
- Թաց ձեռքերով կարտոֆիլային խյուսից պատրաստում ենք ձողիկներ, մեջտեղը դնում մեկական պանրի կտոր ու թաթախում պաքսիմատի մեջ: Ստացված ձողիկները տապակում ենք բոլոր կողմերից ձիթայուղի մեջ մինչև պաքսիմատի ոսկեգույն դառնալը:
Եվ մեր համեղ ձողիկները պատրաստ են:
Կարտոֆիլային ձողիկները կարելի է մատուցել և տաք, և սառը վիճակում Ձեր նախընտրած սոուսով 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: