- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 30 minutes
- Cook Time: 45 minutes
Կարտոֆիլով գնդիկներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Կարտոֆիլը լցնում ենք եռացրած ջրի մեջ և 40 րոպե եփում: Այնուհետև 10 րոպե հովացնում ենք և կեղևազրկում: Այս ամենից հետո կարտոֆիլն անցկացնում ենք քերիչով:
- Ավելացնում ենք ալյուրն ու աղը և ձեռքերով խմոր հունցում:
- Խմորը գնդում ենք, ծածկում սրբիչով և 15 րոպե հանգիստ ենք թողնում: Այնուհետև խմորը մասերի ենք բաժանում:
- Ձեռքերով խմորներին խողովակների տեսք ենք տալիս և 2-3 սմ-անոց կտորների բաժանում:
- Այնուհետև գնդիկներ ենք ձևավորում և պատառաքաղով ձևավորում:
- Կաթսայի մեջ ջուր ենք լցնում, եռացնում և մեջը բուսայուղ ավելացնում: Գնդիկները լցնում ենք մեջը և եփում: 2-3 րոպե անց մեր գնդիկները պատրաստ են: Ցանկության դեպքում նաև տապակում ենք բուսայուղապատ թավայում:
Համեղ կարտոֆիլով գնդիկներ , որոնք կարող եք մատուցել տարբեր սոուսներ հետ 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
Knereq mi ban harcnem isk injqan jur ev dzet enq avelacnum epelu hamar.
Xndrumem patasxaneq shnorhakalutyun
Ջուրը՝ այնքան, որ գնդիկները լավ ծածկեն ու մի փոքր էլ ավելին: Ձեթն՝ ըստ ճաշակի:
Isk inch sousov kareli e matucel
Սիրելի Տաթևիկ, կարելի է մատուցել հոլանդական դասական սոուսի կամ պանրային սոուսի հետ: Ահա այդ բաղադրատոմսերի հղումները՝ https://www.cooks.am/%D5%B0%D5%B8%D5%AC%D5%A1%D5%B6%D5%A4%D5%A1%D5%AF%D5%A1%D5%B6-%D5%A4%D5%A1%D5%BD%D5%A1%D5%AF%D5%A1%D5%B6-%D5%BD%D5%B8%D5%B8%D6%82%D5%BD/
https://www.cooks.am/%D5%BA%D5%A1%D5%B6%D6%80%D5%B8%D5%BE-%D5%BD%D5%B8%D5%B8%D6%82%D5%BD/
Shat hamex ev ogtakar baxadratoms er ogtvek