- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 25 minutes
- Cook Time: 35 minutes
Կարտոֆիլով պիրոգ
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Պանիրը քերում ենք, սխտորը՝ ճզմում: Պանրի կեսը լցնում ենք ամանի մեջ, ավելացնում 1 ձուն, աղ և պղպեղ ենք ցանում և լավ խառնում: Քերում ենք կարտոֆիլը և զանգվածը լավ խառնում: Ձևամանը բուսայուղապատում ենք, լցնում զանգվածը մեջը:
- Պանրի մյուս կեսը խառնում ենք 1 ձվի հետ, աղ ու պղպեղ ենք ցանում:
- Զանգվածը լցնում ենք կարտոֆիլային զանգվածի վրա, հավասարեցնում և 30-35 րոպեով տեղափոխում նախօրոք 190 աստիճան տաքացրած ջեռոցը:
- Ահա և վերջ:
- Վայելում ենք:
Յուրահատուկ պիրոգ , որն անպայման համտեսել է պետք: Ի դեպ պիրոգը շատ համեղ է մատուցել մայոնեզի հետ 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
Isk ur mnac mayonez@?
Բարև Ձեզ, Տաթևիկ ջան, մայոնեզը մեզ պետք է մատուցելու համար 🙂
barev dzez panir@ halvox ?
Բարև Ձեզ, Մարինե ջան, հարկավոր է սովորական պանիր: 🙂
isk etemayonez@ verjum qsenq?
Սիրելի Լիլիթ, կարող եք մատուցելիս պատել մայոնեզով, բայց ցանկալի է մատուցել առանձին։։)
kartofil@ epac,te hum?
Սիրելի Լիլիթ, կարտոֆիլը քերում ենք հում վիճակում։ ։)