- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 20 minutes
- Cook Time: 40 minutes
Կարտոֆիլով պիցցա
Բաղադրիչներ
- ձու - 4 հատ
- կարտոֆիլ - 5 հատ
- բուսայուղ - 1թ/գդ
- թթվասեր - 125մլ
- սոխ - 1 գլուխ
- պանիր ֆետա - 100գր
- պանիր քերած - 50գր
- լոլիկ - 2 հատ
- աղ
- պղպեղ սև
Քայլերի հաջորդականություն
- Կարտոֆիլը լվանալ, մաքրել, կտրատել կլոր շերտերով, ապա տեղադրել բուսայուղով պատված կլոր տապակի մեջ և համեմել աղ և պղպեղով:
- Ձուն լավ հարել, ավելացնել թթվասերը, շրջանակներով կտրատված սոխը, ֆետտա պանիրը, ինչպես նաև քերած պանիրը: Լավ խառնել ստացված զանգվածը:
- Սոուսը լցնել կարտոֆիլի վրա, ապա շարել շրջանակաձև կտրատված լոլիկը:
- Եփել ջեռոցում 40րոպե 175-180աստիճանում:
Կարտոֆիլով, ձվով և պանրով պիցցա պատրաստելու շատ յուրօրինակ տարբերակ:
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
Nerecek ete feta tesaki chlini urish klini orinak tnakan
Բարև Ձեզ, կարող եք պանիրը փոխարինել, միայն թե պետք է լավ հալչող լինի 🙂