- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 15 minutes
- Cook Time: 50 minutes
Կարտոֆիլ “Դոֆինե”
Բաղադրիչներ
- կարտոֆիլ - 1 կգ
- պանիր - 150գր (քերած)
- սերուցք մինչև 20% յուղայնությամբ - 1,5 բաժակ
- սխտոր - 1 հատ
- կարագ - 1ճ/գդ
- մշկընկույզ (мускатный орех) - մեկ պտղունց
- ձու - 1 հատ
- աղ - ըստ ճաշակի
- պղպեղ սև - ըստ ճաշակի
Քայլերի հաջորդականություն
- Մաքրում, լվանում և կտրատում ենք կարտոֆիլը կլոր շերտերով, վրան քսում ենք ճզմած սխտորն ու հալեցրած կարագը և դնում ձևամանի մեջ:
- Խառնում ենք սերուցքը, ձուն, մշկընկույզը, քերած պանրի կեսը, աղն ու սև պղպեղը:
- Ստացված սոուսը լցնում ենք կարտոֆիլի վրա, վրան ավելացնում մնացած քերած պանիրը և դնում ջեռոցը 45-50 րոպե 200 աստիճանում:
- Պատրաստի ուտեստը հանում ենք ջեռոցից և մատուցում տաք վիճակում:
Մատուցելիս վրան շաղ ենք տալիս կտրատված կանաչ սոխ 🙂 euroescortbabes.com
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: