- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 5 minutes
- Cook Time: 40-50 minutes
Կարտոֆիլ “Հովհար”
Քայլերի հաջորդականություն
- Կարտոֆիլը մաքրում ենք, վրան կտրվածքներ ենք անում։ Աղով և պղպեղով համեմում
ենք, վրան բուսայուղ ենք ցողում։ Դնում ենք տապակի մեջ և 40-50 րոպեով
տեղափոխում ենք ջեռոցի մեջ։ Կտրվածքների մասում թերթիկները չենք բացում, դրանք
եփվելու ընթացքում ինքնստինքյան կբացվեն։
- Պատրաստ է։ Մատուցելիս վրան կտրատված կանաչի շաղ տվեք:
Այսպիսի կարտոֆիլ պատրաստելիս, ջեռոցի ջերմաստիճանը նպատակահարմար է 180-200 աստիճան լինի։ Եփվելու ընթացքում քունջութ ավելացնելու դեպքում մեր ուտեստն ավելի համեղ և օգտակար կդառնա 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
ISK QANI ASTIJANI TAK PETQ E KARTOFILN DNENQ JERU
Մոտ 220-250
շաատ հեշտ պատրաստվող և անչափ համեղ…շնորհակալություն?
Անչափ շնորհակալ ենք 🙂