

- Yield: 15 րոպե անց
- Prep Time: 15 minutes
- Cook Time: 15 minutes
Կեֆիրով նրբաբլիթ
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Ձուն շաքարավազի և օղու հետ լավ հարում ենք, ավելացնում կեֆիրն ու աղը և կրկին հարում ենք։ Աստիճանաբար ավելացնում ենք սոդայի հետ մաղած ալյուրը և հարիչի ցածր արագույամբ հարում։ 10 րոպե թողնում ենք, որ խմորը հանգստանա։ Ժամանակը լրանալուն պես ավելացնում ենք 100 մլ տաք ջուրը, 1 ճ/գդ բուսայուղը և թիակով լավ խառնում ենք։
- Բուսայուղապատ թավայում 2 կողմերից տապակում ենք։
- Ահա և վերջ։
Արդյունքում ստանում ենք 10-12 նրբաբլիթ 🙂
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: