

- Yield: 3 ժամ անց
- Prep Time: 40 minutes
- Cook Time: 3ժ 00 րոպե
Կիսելով մուսս
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Սկզբում պատրաստում ենք կիսելը տուփի վրա նշված ձևով և թողնում մի փոքր սառչի: Ժելատինը թրջում ենք քիչ ջրով և թողնում ուռչի:
- Ամանի մեջ խառնում ենք կաթնաշոռը, շաքարավազը և թթվասերը:
- Լավ հարում ենք բլենդերում, որից հետո լցնում այն կիսելի մեջ, հետո ավելացնում նախապես տաքացրած ժելատինը:
- Լավ խառնում ենք ստացված զանգվածը մինչև նրա միատարր դառնալը:
- Տեղափոխում ենք սառնարան 3 ժամով մինչև վերջնական սառչելը և պնդանալը:
Ելակի համով կիսելով մուսս պատրաստելու լավագույն բաղադրատոմսը:
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: