![կիտրոնի-աղ-2](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/07/կիտրոնի-աղ-2.jpg)
![Կիտրոնի աղ](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/07/կիտրոնի-աղ-1-50x50.jpg)
Կիտրոնի աղ
Քայլերի հաջորդականություն
- Ծովի աղը լցնում ենք տարայի մեջ, ավելացնում ենք մանր քերիչով անցկացրած կիտրոնի կեղևն ու լավ խառնում ենք։
- Ստացված զանգվածը լցնում ենք ձևամանի մեջ և ժամանակ առ ժամանակ խառնում ենք՝ թողնելով, որ լավ չորանա։ Դա կարող է տևել մի քանի օր։
- Լավ չորանալուց հետո զանգվածը լցնում ենք տարայի մեջ ու օգտագործել ձկնային ուտեստների, ծովամթերքների և թխվածքների պատրաստման համար։
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: