- Yield: 3 ժամ անց
- Prep Time: 15 minutes
- Cook Time: 30 minutes
Կիտրոնի կրեմ տորթի համար
Քայլերի հաջորդականություն
- Կիտրոնները լվանում ենք և կեղևազրկում: Կեղևը լցնում ենք շաքարավազի վրա և խառնում ենք։
- Կիտրոնների հյութը քամում ենք, ավելացնում ենք շաքարավազով զանգվածի մեջ և լավ խառնում։
- Ձեռքի հարիչով ձուն թեթևակի հարում ենք և ավելացնում շաքարավազով և կիտրոնով զանգվածի մեջ։ 30 րոպե թողնում ենք, որպեսզի կիտրոնի կեղևի հասցնի համը զանգվածին փոխանցվել։
- 30 րոպե հետո կիտրոնա-դեղնուցային զանգվածը խառնում ենք և լցնում մաղի մեջ, որպեսզի չհարված սպիտակուցներն ու կիտրոնի կեղևը մնացած զանգվածից առանձնացնենք։ Զանգվածը լցնում ենք կաթսայի մեջ, կարագ ենք ավելացնում և թույլ կրակի վրա սիլիկոնե թիակով անընդհատ խառնելով եփում` մինչև թանձրանա։
- Կրեմը կրակի վրայից վերցնում ենք և լցնում տարաների մեջ։ Սառեցնում ենք և տեղափոխում սառնարան։
Պատրաստեցինք շատ համեղ կիտրոնի կրեմ տորթի համար 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: