- Yield: 30 րոպե անց
- Prep Time: 15 minutes
- Cook Time: 45 minutes
Կիտրոնով թխվածք
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Կիտրոնի կեղևն անցկացնում ենք քերիչով։
- Կիտրոնի հյութը քամում ենք։
- Կարագը կրակի վրա հալեցնում ենք, թողնում ենք մի քիչ սառչի, ապա ավելացնում ենք շաքարավազը, ձուն, կարագը, կիտրոնի կեղևը, հյութը, կաթը, ալյուրն ու կոկոսի քերուկը։
Խառնում ենք ու ստանում ոչ պինդ խմոր։
Ստացված խմորային զանգվածը լցնում ենք ձևամանի մեջ (25x25 սմ), թխում ենք 40-45 րոպե 170 աստիճան տաքացրած ջեռոցում։
- Պատրաստ լինելուց հետո թողնում ենք, որ սառչի, ապա բաժանում ենք քառակուսաձև կտորների։
- Կիտրոնով թխվածքը պատրաստ է։
Կիտրոնով թխվածքը մատուցում ենք սառը վիճակում կաթի կամ թեյի հետ։
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
Ներեցեք,չեք ասի կիտրոնի հյութը օգտագործում ենք,թե ոչ?
Սիրելի Մարի, կիտրոնի հյութն օգտագործում ենք խմորի մեջ։ ։)
Շնորհակալություն,շատ համեղ էր
Սիրելի Մարի, շատ ուրախ ենք, որ Ձեզ դուր է եկել։ Շնորհակալ ենք մեր կայքի բաղադրատոմսերից օգտվելու համար։ ։)
Ուղղակի ցավոք սրտի ես դա հասկացա պատրաստելուց հետո միայն.