- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 10 minutes
- Cook Time: 10 minutes
Կոճապղպեղով լիմոնադ
Բաղադրիչներ
- հյութ կիտրոնի - 1 բաժակ
- ջուր - 3 բաժակ
- շաքարավազ - 1 բաժակ
- կոճապղպեղ (имбирь) - ¼ բաժակ
- հազրեվարդ (розмарин) - մատուցելու համար
Քայլերի հաջորդականություն
- Կաթսայի մեջ լցնում ենք շաքարավազն ու 1 բաժակ ջրում լուծում, ավելացնում կոճապղպեղի շերտիկներն ու միջին ուժգնության կրակին տաքացնելով հասցնում եռման: 2 րոպե եփում ենք, կրակից վերցնում: 30 րոպե թողնում ենք, հետո քամում:
- Մեծ սափորի մեջ խառնում ենք օշարակը, 2 բաժակ ջուրն ու կիտրոնահյութը: Լցնում ենք սառույցով գավաթների մեջ, զարդարում հազրեվարդի թարմ ճյուղով:
- Ահա և վերջ:
Գուցե շատերին թվա, թե շատ տարօրինակ լիմոնադ է, բայց սա հենց այն է, ինչ հարկավոր է Ձեզ 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
Barev dzez kochapxpexn vorn e?
Սիրելի Մարի, կոճապղպեղի մասին մանրամասն կարող եք կարդալ հետևյակ հղումով՝ http://www.cooks.am/ingredients/%D5%AF%D5%B8%D5%B3%D5%A1%D5%BA%D5%B2%D5%BA%D5%A5%D5%B2-%D5%AB%D5%B4%D5%A2%D5%AB%D6%80/