- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 25 minutes
- Cook Time: 15 minutes
Կոնֆետ շոկոլադով և զեֆիրով
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Ամանի մեջ խառնում ենք մաղած ալյուրը, կակաոն, փխրեցուցիչը և աղը:
- Մեկ այլ ամանի մեջ լցնում ենք կարագը, շաքարավազն ու վանիլինը և հատ առ հատ ավելացնում ձվերը, այնուհետև կաթը: Զանգվածը լավ հարում ենք և լցնում ալրային խառնուրդի մեջ:
- Խմորը լցնում ենք յուղաթղթապատ ձևամանի մեջ, շրջաններ ենք ձևավորում և թխում նախօրոք 175 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 10 րոպե:
- Ժամանակը լրանալուն պես հանում ենք, խմորի վրա դնում զեֆիրները և 2-3 րոպեով կրկին տեղափոխում ջեռոց:
- Այդ ընթացքում պատրաստում ենք ջնարակը: Շոկոլադը գոլորշու վրա հալեցնում ենք: Կոնֆետները հանում ենք ջեռոցից և շոկոլադապատում:
- Ահա և վերջ:
Շոկոլադով և զեֆիրով կոնֆետ , որը կխենթացնի բոլոր քացրակերներին 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
Barev Dzez.
Ays baxadratomsov qani hat konfet e stacvum?
Բարև Ձեզ, ստացվում է մոտավորապես 10 կոնֆետ 🙂
5 zefirov 10 konfet?
isk katy ? grvac che erb petq q avelacnenq
Բարև Ձեզ, Լուսինե ջան, լցնում ենք կարագը, շաքարավազն ու վանիլինը և հատ առ հատ ավելացնում ձվերը, այնուհետև կաթը 🙂
mersi
Միշտ պատրաստ ենք օգնել 🙂