- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 25 minutes
- Cook Time: 25 minutes
Կոտլետներ հավի մսով և սնկով
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Սունկն ու սոխը մանր կտրատում ենք և միջին ուժգնության կրակին բուսայուղով տապակում: Լցնում ենք կաթսայի մեջ, ավելացնում մանր կտրատած ձուն, ձիթապտուղն ու կանաչին: Այնուհետև աղ ենք ցանում ու խառնում:
- Խճողակը լցնում ենք կաթսայի մեջ, ավելացնում ենք ձուն, չորահացը, աղն ու պղպեղըև խառնում ենք:
- Ձևավորում ենք կոտլետներ: Մի կտոր խճողակ ենք վերցնում և տափակացնում: Մեջտեղում դնում ենք մի քանի թեյի գդալ միջուկ:
- Խճողակով ծածկում ենք, թաթախում չորահացի փշրանքի մեջ:
- Տապակում ենք բուսայուղով ոչ ուժեղ կրակի վրա: Ահա և վերջ:
Միևնույն եղանակով կարելի է պատրաստել կոտլետներ հավի մսով և ցանկացած այլ միջուկով: Իսկ մատուցել կարելի է թե՛ կարտոֆիլի խյուսի և թե՛ փլավների հետ 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
Es patrasteci shnorhakalutyun shat hamexer stacvel,mi xndranq unem sovorakan siga cukn inchpes xorovac anem kaseq nman baxadratoms,naxapes shnorhakalutyun
Բարև Ձեզ Հասմիկ ջան, շատ ուրախ ենք, որ հավանել եք: Հասմիկ ջան, կարող եք պատրաստել ջեռոցում՝ ահա այս եղանակով, օգտագործելով Ձեր ցանկացած ձուկը՝
http://www.cooks.am/%D5%B1%D5%B8%D6%82%D5%AF-%D5%BD%D5%AF%D5%B8%D6%82%D5%B4%D5%A2%D6%80%D5%AB%D5%A1-%D5%BB%D5%A5%D5%BC%D5%B8%D6%81%D5%B8%D5%B4/