

- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 20 minutes
- Cook Time: 20 minutes
Կոտլետներ պանրային միջուկով
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Միջուկի համար նախատեսված բոլոր բաղադրիչները խառնում ենք և միջուկն արդեն պատրաստ է:
- Խճողակի համար նախատեսված բոլոր բաղադրիչները նույնպես լավ խառնում ենք:
- Ձեռքերը թրջում ենք, մի գդալ խճողակ վերցնում, կենտրոնում փոսիկ անում և լցնում միջուկը:
- Ձեռքերը թրջում ենք և կոտլետի ձև տալիս:
- Տապակում ենք տաքացրած բուսայուղի մեջ` թույլ կրակին: Կափարիչով ծածկելու կարիք չկա, քանի որ կոտլետները շատ արագ են տապակվում: Երկու կողմից տապակում ենք մինչև կարմրելը:
- Ահա և վերջ:
- Վայելում ենք:
Շատ համեղ կոտլետներ են ստացվում: Կարելի է մատուցել ցանկացած խավարտի հետ՝ լինի դա փլավ, թե պարզապես խաշած կարտոֆիլ: Թարմ բանջարեղենային աղցանը նույնպես տեղին կլինի 🙂
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: