

- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 5 minutes
- Cook Time: 5 minutes
Կրեմ «Շանտիլյի»
Բաղադրիչներ
- սերուցք 30-35% յուղայնությամբ - 450 մլ
- շաքարավազ - 50 գր
- վանիլին - 5 գր
Քայլերի հաջորդականություն
- Սերուցքն ու վանիլինը սկսում ենք հարիչի մեծ արագությամբ հարել և աստիճանաբար ավելացնելով շաքարավազը՝ հարում ենք մինչև կայուն փրփուր ստանալը: Խորհուրդ է տրվում Կրեմ «Շանտիլյի»-ն օգտագործել անմիջապես:
Հիշեցնենք, որ կրեմ «Շանտիլյի»-ն պետք է անպայման պահել սառնարանում, քանի որ սենյակային ջերմաստիճանում այն կորցնում է իր հատկությունները 🙂
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: