- Yield: 1 ժամ անց
- Prep Time: 35 minutes
- Cook Time: 35 minutes
Հալած պանիր
Քայլերի հաջորդականություն
- Կաթնաշոռն ու կաթը խառնում ենք, դնում կրակին ու եռացնում 15 րոպե: Լավ քամում ու մզում ենք:
- Խառնում ենք քամած կաթնաշոռը, աղը, սոդան ու կարագը: Անընդհատ խառնելով 6-7 րոպե եփում ենք մարմանդ կրակին և ավելացնում հարած 2 ձուն: Անընդհատ խառնելով եփում ենք ևս 5-6 րոպե: Լցնում ենք ձևամանների մեջ ու հովացնում: 1 ժամից հանում ենք ձևամանների միջից:
- Պանիրը պատրաստ է:
Նշենք, որ սննդակարգում հալած պանիր օգտագործելը շատ օգտակար է, քանի որ այն 100% յուրացվում է օրգանիզմի կողմից, իսկ նրանում պարունակվող կալցիումն ու ֆոսֆորը շատ օգտակար են մազերի, եղունգների ու ոսկրերի համար 🙂
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: