

- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 5 minutes
- Cook Time: 5 minutes
Համեղ պիցցա 5 րոպեում
Բաղադրիչներ
- Խմորի համար՝
- ալյուր - 200գր
- կաթ - 100գր
- ձու - 1 հատ
- աղ - մեկ պտղունց
- Միջուկի համար՝
- լոլիկի մածուկ - 100գր
- պանիր մոցարելլա - 100գր
- երշիկ - 150գր
- ռեհան - 1/2թ/գդ(չորացրած)
Քայլերի հաջորդականություն
- Խառնում ենք ալյուրը, կաթը, ձուն ու աղը և հունցում փափուկ խմոր:
- Բաժանում ենք խմորը երկու գնդի, յուրաքանչյուր գունդ գրտնկում ենք ու բացում բարակ շերտով:
- Դնում ենք մի լոշիկը միկրոալիքային վառարանի ափսեի մեջ, վրան քսում լոլիկի մածուկը, ապա վրան դնում ենք կտրատված երշիկը, մոցարելլան ու շաղ ենք տալիս չորացրած ռեհանը:
Նույնը կրկնում ենք երկրորդ լոշիկի հետ:
- Պատրաստի պիցցան դնում ենք միկրոալիքային վառարանի մեջ և թխում 5 րոպե:
Հանում ենք տաք պիցցան միկրոալիքային վառարանից և մատուցում:
Այս քանակության մթերքից ստացվում է 2 համեղ պիցցա: Ցանկության դեպքում պիցցայի բաղադրիչների մեջ կարելի ավելացնել պահածոյացված շանպինյոն
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
Շատ շնորհակալ ենք բոլոր համեղ բաղադրատոմսերից …………..
Խնդրեմ, ուրախ ենք, որ մեզ հետ եք
lavna
Ուրախ ենք, որ Ձեզ դուր է եկել
Mersi shat shat
Очень вкусно
shat lavne
Ուրախ ենք, որ հավանեցիք
дрож чка хмори меч те морацел эк ншел
иск дрож чка пиццаи хмори меч.Им карциков аранц дрож чи лини
Պիցցայի այս բաղադրատոմսի մեջ դրոժ չկա
Kasek vorne seruck@
Սերուցքը դա սլիվկին է
Knerek inche nshanakum seruck?
Սերուցքը դա սլիվկին է
mersi shat hamex er
mersi shat
shat lavn er
Ուրախ ենք, որ հավանել եք Ասյա ջան
snorhakal enq sat, sat hamex er
sat lavn a e
Շնորհակալություն
Shat hamer er mersi
Shat lavn er mersi
Խնդրեմ
Knerek vor seruck@ lini nshvac tokosneric cacr kam barcr trelu hamar karelie?
Այս բաղադրատոմսում սերուցք չի օգտագործվում, այլ օգտագործվում է կաթ, որը ցանկացած յուղայնության կարող է լինել
shnorakalytyn
shat lav baxadratomser en mersiiiiiiiiiiiii
Ուրախ ենք, որ Ձեզ դուր է եկել
Shnorakalutyun hamex ev hetaqrqir baxadratomseri hamar.ayd baxadratomserov patrastvat utest@ anpayman kpordem.

Շնորհակալ ենք Ձեզ, որ հետևում եք մեր էջին
shat lav baxadratoms e shnorakalutyun
Ուրախ ենք, որ Ձեզ դուր է եկել
Shat hiasqanch kayqaa bravo apreq ??
Շատ շնորհակալ ենք մեր աշխատանքը գնահատելու ու կայքին հետևելու համար
Շատ համեղ էր շնորհակալություն
Ուրախ ենք, որ հավանեցիք
shat lavn er
Ուրախ ենք, որ հավանեցիք
Իսկ սովորական՝ ոչ միկրոալիքային վառարանում կստացվի՞։
Բարև Ձեզ Արմինե ջան, այո, կարող եք պատրաստել նաև ջջեռոցում, բայց այդ դեպքում փոքր-ինչ երկար պետք է եփել
sat hamov picaya porcelek
Անչափ շնորհակալ ենք
lavna shat hamova
Սիրելի Նենեթ, ուրախ ենք, որ Ձեզ դուր է եկել։ ։)