Հայկական լավաշ թավայի մեջ

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։
Հայկական լավաշ թավայի մեջ

Վերջում ավելացնենք, որ լավաշ թխելու համար կարագը պարտադիր բաղադրիչ չէ, բայց կարագով լավաշն ավելի համեղ ու փափուկ է ստացվում 🙂

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Մեկնաբանություններ

    1. Այո, հարգելի Դավիթ, ավելացնում ենք խմորիչային զանգվածին։ ։)

  1. Մի հարց ել լսելեմ նաև լավաշի խմորին կաթեն ավելացնում ասւմեն համեղե լինում ճիշտե ?

    1. Հարգելի Դավիթ, հայկական ավանդական լավաշը պատրաստվում է առանց կաթի։ Այնուամենայնիվ, եթե ցանկանում եք փորձարկել, ապա կարող եք ջրի 50%-ը փոխարինել կաթով։ ։)

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *