- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 30 minutes
- Cook Time: 1ժ 20 րոպե
Հավի բուդ բրնձով և բանջարեղենով
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Հավի բդիկների վրա լցնում ենք համեմունքները, կիտրոնի հյութն ու ճզմած սխտորը, ծածկում ենք պոլիէթիլենային թաղանթով և թողնում ենք մարինացվի:
- Սոխը մանր կտրատում ենք և ձիթայուղով տապակում: Բրինձն ու սոխը լցնում ենք ձևամանի մեջ, վրան աղ ենք ցանում և ջուր լցնում:
- Շարում ենք հավի բդիկները:
- Հավասարաչափ տարածում ենք բանջարեղենը և ծածկում փայլաթիթեղով:
- Եփում ենք նախօրոք 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 80 րոպե:
- Վայելում ենք:
Ստացանք շատ համեղ հավի բուդ 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
Կարելի է փորձել;իսկ մի հարց դուք կարող է դասընթացներ իրականացնեք շատ շնորհակալեմ
Սիրելի Հասմիկ, դասընթացներ պարբերաբար անցկացվում են։ Դասընթացների նոր փուլի դեպքում Ձեզ անպայման կտեղեկացնենք։ Շնորհակալ ենք մեր կայքին հետևելու համար։ ։)