![Հավի բուդ գարեջրի մարինադով](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/04/Հավի-բուդ-գարեջրի-մարինադով.jpg)
![Հավի բուդ գարեջրի մարինադով](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/03/havi-bud-garejri-marinadov-5-50x50.jpg)
- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 25 minutes
- Cook Time: 45-50 minutes
Հավի բուդ գարեջրի մարինադով
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
Բաղադրիչնեը նախատեսված են 4 չափաբաժնի համար։
- Սոխն ու նեխուրը խոշոր կտրատում ենք։ Սխտորը դանակի հարթ մասով ճզմում ենք։
- Հավը, սխտորը, նեխուրն ու հազրեվարդը (ծիտրոն) դնում ենք ձևամանի մեջ։ Աղ և պղպեղ ենք անում։ Գարեջուրը լցնում ենք վրան։
- Տեղափոխում ենք մինչև 200 աստիճան տաքացրած ջեռոցի մեջ և 45-50 րոպե տապակում ենք, մինչև եփվի։ Եփվելու ընթացքում ձևամանի միջի գարեջուրը պարբերաբար լցնում ենք վրան։
Մատուցում ենք։
Ի դեպ, հավի բուդ պատրաստելուց զատ, այս եղանակով կարելի է նաև թևիկներն ու բդիկները պատրաստել 🙂
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: