

- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 25 minutes
- Cook Time: 50 minutes
Հավի կծու թևիկներ
Բաղադրիչներ
- հավի թևիկ - 1կգ
- սոյայի սոուս - 100գր
- սխտոր - 15պճեղ
- քարրի - 2ճ/գդ
Քայլերի հաջորդականություն
- Հավի թևիկները առանձնացնում ենք ֆալանգից (շատ ծայրի մասը կարող եք չօգտագործել): Մաքրում ենք սխտորը, անցկացնում քերիչով և խառնում քարրիի և սոյայի սոուսի հետ:
- Ստացված մարինադը լցնում ենք հավի թևիկների վրա, թողնում ենք մարինացվի մինչև 8ժամ (ադ ընթացքում ժամանակ առ ծամանակ կարելի է խառնել թևիկները, որպեսզի համաչափ մարինացվեն):
- Եփում ենք հավի թևիկները ջեռոցում 45-50 րոպե 200աստիճանում:
Հավի կծու թևիկներ՝ պատրաստված սոյայի սոուսի մարինադով:
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
Qarrin inchi hamare
Քարրին շատ համեղ հնդկական համեմունք է: Փորձեք պատրաստել քարրիով, և կհամոզվեք 🙂
Իսկ կարող ենք ամբողջ գիշեր թողնել մարինացվի?
Հարգելի Մարինե, մեկ գիշեր կարող եք թողնել, որպեսզի մարինացվի։ ։)