- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 30 minutes
- Cook Time: 30 minutes
Հավի մսով և հալած պանրով կոտլետ
Բաղադրիչներ
- հավի ֆիլե - 450 գր
- պանիր հալված - 100 գր
- կաթ - 100 մլ
- կարագ - 50 գր
- հաց սպիտակ - 200 գր
- աղ - ըստ ճաշակի
- պղպեղ սև - ըստ ճաշակի
- պաքսիմատ - 0.5 բաժակ
- սխտոր - 1 պճեղ
Քայլերի հաջորդականություն
- Հացը կտրատում ենք, վրան տաք կաթ լցնում և թողնում ենք, որ կտորները փափկեն:
- Հավի ֆիլեն և հացերն աղում ենք, վերջում աղում ենք նաև սխտորը: Ըստ ճաշակի աղ ու պղպեղ ենք ցանում:
- Ջեռոցը 175 աստիճան տաքացնում ենք: Ձեռքերը թրջում ենք, մսից շրջաններ ձևավորում և մեջը դնում ենք հալած պանիրը:
- Կոտլետներ ենք ձևավորում:
- Մի փոքր տափակեցնում ենք:
- Կոտլետները թաթախում ենք պաքսիմատի մեջ և տապակում կարագի մեջ՝ յուրաքանչյուր կողմից 4 րոպե:
- Այնուհետև կոտլետները կրակից վերցնում ենք, դնում կարագապատ ձևամանի մեջ և 15 րոպեով տեղափոխում ջեռոց:
- Ահա և վերջ:
Կոտլետ , որը միանշանակ Ձեզ դուր կգա 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
isk jeroch partadir e texapoxel?
Նարինե ջան, կարող եք չտեղափոխել, բայց տապակել ավելի երկար: Ջեռոց անհրաժեշտ է տեղափոխել, որպեսզի կոտլետը հավասարաչափ եփվի 🙂