- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 30 minutes
Հավի մսով ու բուլղարական պղպեղով աղցան
Բաղադրիչներ
- հավի փափկամիս - 3 կտոր
- պղպեղ բուլղարական - 2 հատ
- սոխ - 1 գլուխ
- սամիթ - 1 կապ
- սունկ շամպինիոն - 300 գր
- բուսայուղ - ըստ ճաշակի
- աղ - ըստ ճաշակի
- պղպեղ սև - ըստ ճաշակի
- Սոուսի համար՝
- թթվասեր - 250 գր
- լոլիկի մածուկ - 80 գր
- մանանեխ - 0,5 թ/գ
Քայլերի հաջորդականություն
- Բուլղարական պղպեղները լավ լվանում ու կորիզահանում ենք, այնուհետև կտրատում ենք։
- Սոխը կիսալուսնաձև կտրատում ենք։
- Հավի փափկամիսը երկու կողմից տապակում ենք, մինչև ոսկեգույն դառնա։
- Հավի փափկամիսը խորանարդաձև կտրատում ենք։ Այդ ընթացքում տապակում ենք սունկը։
- Բոլոր բաղադրիչները խառնում ենք, ավելացնում ենք մանր կտրատած կանաչին, ապա համեմում ենք աղով ու պղպեղով։
- Այժմ պատրաստում ենք սոուսը, որի համար թթվասերը, մանանեխն ու լոլիկի մածուկը խառնում ու ավելացնում ենք աղցանին։
- Աղցանը պատրաստ է։
Բարի ախորժակ։
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
Կներեք սոխն ու բիբարն էլ տապակենք,թէ միայն սունկը