- Yield: 2 ժամ անց
- Prep Time: 25 minutes
- Cook Time: 10 minutes
Հավի մսով և պանրով աղցան
Բաղադրիչներ
- հավի միս - 200 գր (ապխտած)
- ձիթապտուղ սև - 1 բանկա
- վարունգ - 2 հատ
- լոլիկ - 2 հատ
- պանիր սուլուգունի - 200 գր
- մայոնեզ - 50 գր
- պղպեղ սև - ըստ ճաշակի
Քայլերի հաջորդականություն
- Ձիթապտուղներն ու հավի ապխտած միսը կտրատում ենք:
- Այնուհետև ձողիկաձև կտրատում ենք վարունգները և պանիրը: Լոլիկների միջուկն առանձնացնում ենք, իսկ մնացածը՝ կտրատում:
- Լոլիկների հյութի մեջ լցնում ենք մայոնեզն ու պղպեղը:
- Հյութը լցնում ենք աղցանի վրա և անհրաժեշտության դեպքում աղ և պղպեղ ցանում:
- Աղցանը 2 ժամով տեղափոխում ենք սառնարան և մատուցում:
Արդյունքում ստացվում է շատ համեղ աղցան 🙂
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: