- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 25 minutes
- Cook Time: 25 minutes
Հավի մսով և սնկով ուտեստ
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Յուրաքանչյուր բդի փափկամիսը 4-6 կտոր ենք անում, վրան աղ ու պղպեղ ցանում և բուսայուղի մեջ մոտ 6 րոպե տապակում մինչև ոսկեգույն դառնալը: Դնում ենք ափսեի մեջ:
- Սնկերը կտրատում ենք բարակ շերտերով, նեխուրը՝ շեղ երկար կտորներով: Լցնում ենք նույն թավայի մեջ ու տապակում մոտ 5 րոպե, մինչև փափկելը:
- Ավելացնում ենք հավն ու սխտորը, ըստ ճաշակի աղ ու պղպեղ ցանում: Մի քանի րոպե տաքացնում ենք:
- Այժմ արդեն կարելի է ուտել:
Վերջում ավելացնենք, որ եթե թարմ սունկ չունեք, կարող եք պահածոյացված սնկով պատրաստել 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
vryi kanachi@ incha?
Բարև Ձեզ, կանաչը նեխուրն է: