- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 30 minutes
- Cook Time: 40 minutes
Հավի սամսա
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Պատրաստում ենք խմորը։ Ալյուրը խառնում ենք փխրեցուցիչի, աղի և շաքարավազի հետ։ Չոր բաղադրիչներին ավելացնում ենք ձվերը, բուսայուղը և 40 գր կարագը։ Լավ խառնում ենք և ավելացնում եռացրած ջուրը: Խմոր ենք հունցում, մի փոքր ալյուր ցանում և ծածկում ենք պոլիէթիլենային թաղանթով։
- Պատրաստում ենք միջուկը։ Սոխը և հավի փափկամիսը մանր կտրատում ենք, ավելացնում համեմունքները և լավ խառնում։
- Խմորը գրտնակում ենք, կտրատում և յուրաքանչյուր կտորի մեջ դնում միջուկը։
- Զգուշությամբ եռանկյունաձև փակում ենք։
- 30 գր կարագը հալեցնում ենք և քսում Սամսայի վրա։ Տեղափոխում ենք 200 աստիճան տաքացրած ջեռոցը և թխում 40 րոպե։
Հավի սամսա վայելելու ժամանակն է 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
Բարև ձեզ իսկ այս բաղադրատոմսով քանի հատ կլինի?