- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 25 minutes
- Cook Time: 30 minutes
Բանջարեղենով հավի փափկամիս
Բաղադրիչներ
- հավի փափկամիս - 4 հատ
- սոխ կանաչ - 1 կապ
- լոլիկ չերրի - 350 գր
- սոխ - 1 գլուխ
- ծիտրոն - մի քանի ճյուղ
- ձիթայուղ - 2 ճ/գդ
- գինի սպիտակ - 50 մլ
- զիրա - ըստ ճաշակի
- աղ - ըստ ճաշակի
- պղպեղ սև - ըստ ճաշակի
Քայլերի հաջորդականություն
- Լոլիկներն ու սոխը կտրատում ենք, 40 × 40 սմ 4 յուղաթուղթ ենք կտրատում և յուրաքանչյուրի մեջ լցնում կտրատած բանջարեղենները:
- Այնուհետև դնում ենք հավի փափկամսերն ու լցնում համեմունքները:
- Յուղաթուղթը նավակների նման փաթաթում ենք և 40 րոպեով տեղափոխում 200 աստիճան տաքացրած ջեռոցը:
- Մատուցում ենք հենց այսպես՝ նավակներով:
Յուրահատուկ փափկամիս , որը և շատ համեղ է և շատ գեղեցիկ 🙂
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: