- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 30 minutes
- Cook Time: 30 minutes
Հավի ֆիլե Պեստո սոուսով
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Հավի ֆիլեն խորանարդաձև կտրատում ենք, այնուհետև կտրատում ենք նաև սոխը: Ուժեխ կրակին, բուսայուղով տապակում ենք հավի ֆիլեները և տեղափոխում ափսեի մեջ: Այնուհետև մոտ 7 րոպե տապակում ենք նաև սոխը, լցնում ենք հավի ֆիլեն ու 150 մլ ջուրը և եփում ենք բաց կափարիչով մոտ 10 րոպե: Ժամանակը լրանալուն պես լցնում ենք սերուցքը, աղ ու պղպեղ ենք ցանում և եփում ևս 5 րոպե:
- Պատրաստում ենք Պեստոն: Ռեհանը, ընկույզները, սխտորն ու ձիթայուղը բլենդերով հարում ենք, լցնում ենք հավի ֆիլեյի վրա և մատուցում:
Համեղ հավի ֆիլե , որը կարող ենք վայելել բրնձի կամ այլ խավարտի հետ 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
shat lavn e
Անչափ շնորհակալ ենք 🙂