Հավով և սնկով բլիթ

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։
Հավով և սնկով բլիթ 1

Ստացանք, շատ համեղ բլիթ …. մնում է միայն վայելել 🙂

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Մեկնաբանություններ

  1. Isk karox enq sarcaxcum pahel? Ev haneluc heto vorqan jamanak anc dnel jerocy?shnorhakalutyun

    1. Այո, կարող եք նաև սառցախցիկում պահել: Հանելուց հետո 15-20 րոպեով կարող եք տեղափոխել 180-200 աստիճան ջեռոցը 🙂

  2. Aysinqn karox enq miangamic dnel jerocy?? Te petqe mi poqr toxnel senyakayin jermastichanum?

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *