- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 30 minutes
- Cook Time: 1ժ 10 րոպե
Հավ գարեջրով
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Փոքր ամանի մեջ խառնում ենք բուսայուղը, թթվասերը, աղը, պղպեղն ու ուրցը և քսում ենք հավին:
- Գարեջրի բանկան լավ լվանում ենք և դատարկում պարունակության 1/3 մասը: Այնուհետև գարեջուրը դնում ենք ձևամանի մեջ և վրան հագցնում հավը:
- Ձևամանը 10 րոպեով տեղափոխում ենք 250 աստիճան տաքացրած ջեռոցը, այնուհետև ջերմաստիճանը հասցնում ենք 180 աստիճանի և հավը եփում 60-70 րոպե: Եփվելիս միսը ջուր է արտազատում, որը կարող ենք ընթացքում շերեփով լցնել մսի վրա: 40-45 րոպե անց միսը ծածկում ենք փայլաթիթեղով և 10-15 րոպե այդպես եփում: Մատուցելիս կտորների ենք բաժանում և վայելում:
Նման համեղ հավ Դուք դեռ չեք փորձել 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
բարև ձեզ,ես մի բան չհասկացա,գարեջրի 1/3ն որտեղենք դատարկում,և հավն հագցնումենք շշին հա քւ եդպես տեղափողում ջեռոց ես դա չհասկացա
Բարև Ձեզ, գարեջրի 1/3 մասը մեզ պետք չի գալու, այդ իսկ պատճառով էլ դատարկում ենք: Մնացած զանգվածով գարեջրի բանկան դնում ենք ջեռոցում և վրան հագցնում հավը: Հենց այդպես էլ 60-70 րոպե պատրաստում ենք ջեռոցում 🙂
երբ որ տեղափողեղինք ջեռոց250աստիճանի տակ եդ ժամանակ շշովենք տեղափողում ինչքանով որ ես հասկացա,դրանից հետո երբ ջերմասըիճանն հասցնում ենք 180աստիճանի շիշն հանումենք թե այդպեա թողում որ եփվի ես ողղակի շշի պահն չհասկացա .
Բարև Ձեզ, այո, այո, պետք է տեղափոխեք ջեռոցը և չհանեք 🙂 Ժամանակը լրանալուն պես, կհանեք ջեռոցիցի հավի հետ 🙂
շնորհակալություն
Միշտ պատրաստ ենք օգնել 🙂
Shnohakalutyun shat hamex er
Ուրախ ենք, որ համեղ է ստացվել, սիրելի Լիանա: 🙂