

- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 30 minutes
- Cook Time: 1ժ 15 րոպե
Հավ ՝ պատրաստված խաղողով և նուշով
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Հավը լվանում և չորացնում ենք:
- Նուշի վրա տաք ջուր ենք լցնում, թողնում 3 րոպե, ինչից հետո կեղևը հեշտությամբ հանում ենք:
- Հալեցրած կարագի մեջ լցնում ենք համեմունքները և լավ խառնում:
- Խաղողը մանր ճյուղերի ենք բաժանում, իսկ սխտորը` մասերի:
- Սոուսի կեսը լցնում ենք հավի կրծքավանդակի մեջ և ձեռքերի շարժումներով տարածում:
- Հավը դնում ենք ձևամանի մեջ, վրան լցնում սոուսի մյուս կեսը:
- Կողքերով շարում ենք խաղողը, սխտորը և նուշը: Վրան լցնում ենք գինին:
Եփում ենք 230 աստիճան տաքացրած ջեռոցում` 15 րոպե, ինչից հետո ջեռոցն իջեցնում ենք 190-180 աստիճանի և եփում ևս 1 ժամ:
Ահա և վերջ:
Պատրաստեցինք յուրահատուկ հավ , որը Ամանորին կարող ենք գեղեցիկ մատուցել 🙂
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: