![հնդկական-թեյ-2](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/04/հնդկական-թեյ-2.jpg)
![Հնդկական թեյ կաթով ու կոճապղպեղով](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/04/հնդկական-թեյ-1-50x50.jpg)
- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 5 minutes
- Cook Time: 2 minutes
Հնդկական թեյ կաթով ու կոճապղպեղով
Բաղադրիչներ
- թեյ սև - 2 թ/գ
- հիլ(кардамон) - 2-3 հատ
- կաթ - 250 մլ
- կոճապղպեղ (имбирь)
- ջուր - 160 մլ
- շաքարավազ շագանակագույն - ըստ ճաշակի
Քայլերի հաջորդականություն
- Թեյը, խոշոր քերիչով անցկացրած կոճապղպեղը, ճզմած հիլը լցնում ենք թասի մեջ։
- Լցնում ենք ջուրն ու դնում կրակին՝ հասցնելով եռման աստիճանի։ Եփում ենք մոտավորապես 2 րոպե։
- Այնուհետև ավելացնում ենք կաթը, կրկին հասցնում ենք եռման աստիճանի ու հանում ենք կրակի վրայից։ Ավելացնում ենք շաքարավազն ըստ ցանկության ու վայելում ենք։
Բարի թեյախմություն։
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: