

- Yield: 10 ժամ անց
- Prep Time: 40 minutes
- Cook Time: 2ժ 00 րոպե
Հնդկահավի ռուլետ
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Սրունքները մաքրում ենք, ազատում ոսկորներից ու կաշվից: Միսը կտրատում ենք, ավելացնում աղը, սև պղպեղն ու սխտորը: Դդումն ու կանաչին կտրատում ենք:
- Միսը խառնում ենք դդմի և կանաչու հետ և լցնում ցանցի մեջ, ինչից հետո 1,5 ժամով տեղափոխում ենք սառնարան:
- Սոյայի սոուսն ու ձիթայուղը խառնում ենք և սոուսը քսում սրունքներին: Վերջիններս տեղափոխում ենք 100 աստիճան տաքացրած ջեռոցը և թխում 2 ժամ:
- Եփվելուց 10 րոպե առաջ հանում ենք, կրկին քսում սոոսը և տեղափոխում ջեռոց:
- Պատրաստի միսը հասցնում ենք սենյակային ջերմաստիճանի և 8-10 ժամով տեղափոխում սառնարան: Կտրատում ենք և մատուցում:
Պատրաստեցինք յուրահատուկ հնդկահավի ռուլետ 🙂
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: