- Yield: 10 րոպե անց
- Prep Time: 5 minutes
- Cook Time: 20 minutes
Հնդկաձավարով խավարտ
Բաղադրիչներ
- հնդկաձավար (гречка) - 100գր
- սոխ - 1 հատ
- սխտոր - 1 հատ
- ձիթայուղ - 2ճ/գդ
- սունկ շամպինիոն - 50գր
- արգանակ բանջարեղենային - 300-400 մլ
- աղ - ըստ ճաշակի
Քայլերի հաջորդականություն
- Մանր կտրատում ենք սոխը և տապակում ձիթայուղի մեջ, ապա ավելացնում ենք կտրատված սխտորը, հնդկաձավարը, աղը, բանջարեղենային արգանակը և եփում 20 րոպե:
- Առանձին տապակի մեջ տապակում ենք կտրատված սունկը ձիթայուղի մեջ:
- Պատրաստի սունկը ավելացնում ենք հնդկաձավարին, թողնում 10 րոպե և մատուցում:
Մատուցելիս հնդկաձավարով խավարտի վրա շաղ տվեք կտրատված մաղադանոս 🙂
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: