- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 15 minutes
Հոթ-դոգ
Բաղադրիչներ
- ալյուր եգիպտացորենի - 100 գր
- փխրեցուցիչ - 1 թ/գ
- ձու - 1 հատ
- շաքարավազ - 1 ճ/գ
- նրբերշիկ - 8 հատ
- ալյուր ցորենի - 150 գր
- կեֆիր - 250 մլ
- աղ - 1/2 թ/գ
- պղպեղ սև - 1/4 թ/գ
- բուսայուղ
Քայլերի հաջորդականություն
- Ալյուրի երկու տեսակներն ու փխրեցուցիչը խառնում ենք։ Ձուն հարում ենք կեֆիրի, աղի, շաքարավազի ու պղպեղի հետ։ Ավելացնում ենք ալրային զանգվածն ու խառնում ենք՝ ստանալով միչասեռ զանգված։
- Նրբերշիկներն անցկացնում ենք փայտիկների վրա ու թաթախում ենք ալյուրի մեջ։
- Բուսայուղը լցնում ենք կաթսայի մեջ այնպես, որպեսզի նրբերշիկները լողան։ Դնում ենք միջին ուժգնության կրակի վրա, նրբերշիկները թաթախում ենք խմորի մեջ ու անմիջապես դնում ենք կաթսայի մեջ։ Եփում ենք 2 րոպե մինչև ոսկեգույն դառնան՝ ընթացքում մի քանի անգամ շրջելով։
Մատուցում ենք բանջարեղենի և սոուսների հետ։
Բարի վայելում։
Даже в зрелом возрасте женщины готовы пойти на эксперименты с другими женщинами. Не верите? Тогда обязательно загляните на наш сайт, чтобы увидеть самое горячее порно зрелых лесбиянок https://lesbihd.com/zrelye . Здесь вас ждут самые сочные и раскованные милфы, которые обожают заниматься страстным сексом друг с другом. Если вам по душе подобный контент, то не стесняйтесь и кликайте по ссылке!
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: