Ձմերուկով ժելե

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։
Ձմերուկով ժելե

Ձմերուկով ժելե պատրաստելու այս բաղադրատոմսը փոխառնված է իտալական բարձրաճաշակ խոհանոցից, սակայն, պատրաստման շատ պարզ և հեշտ եղանակի շնորհիվ այն կարող են պատրաստել անգամ սկսնակ տնտեսուհիները:

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Մեկնաբանություններ

    1. Հարգելի մասնակից, ձմեռուկի միջուկը պետք է լինի 500 գր 🙂

  1. Իսկ այս բաղադրատոմսով ժելեն կարելի՞ է պահածոյացնել

  2. Կամ եթե հնարավոր է խնդրում եմ ուղարկեք ձմերուկը պահածոյացնելու որևէ բաղադրատոմս

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *