

- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 5 minutes
- Cook Time: 10 minutes
Ձմերուկով մոխիտո
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Բաղադրիչները հաշվարկված են 3-4հոգու չափաբաժնով:
Կտրատեք ձմերուկի միջուկը, լցրեք բլենդերի մեջ, ապա ավելացրեք ռոմը և լավ խառնեք:
- Փոքրիկ ամանի մեջ լցրեք անանուխի տերևները, շաքարավազը և վրան քամեք կես լայմը: Փայտե գդալի օգնությամբ խառնեք այդ ամենը, ապա ճզմեք անանուխի տերևները:
- Ստացված խառնուրը լցրեք բլենդերի մեջ: Լավ խառնեք բլենդերում բոլոր բաղադրիչները:
- Լցրեք սառույցի կտորները սրբիչի մեջ և մուրճով մանրացրեք դրանք:
- Ստացված կոկտեյլը լցրեք բաժակների մեջ, ավելացրեք սառույցը և վայելեք:
Իսկ եթե հյուրասիրությունից հետո ավելացել է ձմերուկով մոխիտո, ապա այն պետք է պահել միայն փակ տարայի մեջ, որպեսզի ալկոհոլը չցնդի:
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: