- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 10 minutes
- Cook Time: 5 minutes
Ձու լցոնված սաղմոնի ֆիլեով
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Պինդ խաշած ձուն երկայնքով կիսում ենք երկու մասի։ Դեղնուցները հանում ենք։
Այնուհետև մանրացնում ենք դեղնուցները և խառնում կանաչիի հետ։
- Այդ զանգվածին ավելացնում ենք մայոնեզ և խառնում։ Ստացված զանգվածը լցոնում ենք սպիտակուցների մեջ։
Սաղմոնը կտրում ենք բարակ շերտերով։
- Սաղմոնի շերտերը փաթաթում ենք ռուլետի տեսքով։ Ստացվում է այսպիսի վարդ։
Վարդը դնում ենք ձվի վրա։
- Վերջում կանաչիով ձևավորում ենք։
Կարող ենք ձուկը սովորականի պես կտրատել, բայց ամանորյա սեղան ձևավորելիս վարդն ավելի գեղեցիկ է դիտվում 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: