- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 20 minutes
- Cook Time: 10 minutes
Ձվով կոբլեր
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Բատոնի շերտերին քսել կարագ բարակ շերտով, համեմել պղպեղով և մուսկատի ընկույզով (ըստ ճաշակի):
- Շարել կարագով պատված ձևամանի մեջ:
- Լոլիկները լվանալ, կտրատել օղակներով:
- Բատոնի շերտերի արանքում 1-ական դնել լոլիկի և խոզապուխտի կտրատված շերտերը:
- Ձուն հարել կաթի հետ, համեմել աղ և պղպեղով: Ստացված սոուսը լցնել բատոնի շերտերի վրա:
- Ուտեստի վրա շաղ տալ քերած պանիրը:
- Եփել ջեռոցում մինչև ձուն եփվի և պանիրը հալչի:
Ձվով կոբլերը պետք է ճաշակել անմիջապես պատրաստելուց հետո:
Բարի ախորժակ 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
Вот это красота!